Ensin tähän alakuun pittää mainita, että ois aivan järettömän siistiä lyyä tähän ommaan blogiinsa semmoseksi kokotaustakuvaksi helevetin läheltä kuvattu persereikä. No mutta se siitä.

Voin kertua, että on kyllä iha silikkaa meksikoripulia ko yskittää nii saatanasti välilä, että saa ravata vessasa sylykemäsä verta ja sittehä se lämpöki taas nousee hetkellisesti. Mutta missää vaiheesa ei kunnolla kuume nouse, eikä oikee muitakaa oireita ilmaannu. Ja tässä vaiheesa ko tätä on tosiaa jatkunu nelisen viikkua nii meinaa syyä miestä iha tosissaan. Hävettää olla vähä väliä sen päivän tai pari pois töistä ko meinaa yskiä naamansa irti. Ja vaikka töissä oiski välilä, nii silti sitä on nii puolikuntonen ettei meinaa saaha mittään aikaseksi. Tai ainaki tuntuu siltä. Saatana 

Vois täsä muutamalla sanalla sammaan syssyyn vielä ottaa kantaa niinkin arkaan aiheeseen ku; viikset. Kauan sai jätkät yllyttää meikää kasvattammaan ja nyt reippaan kuukauen kasvattelun ja satunnaisten siistimisten jäläkeen voisin listata tähän muutamia kommentteja mitä oon näitten ansiosta saanu;

"Voi herranjumala. No ei nuo nyt ehkä ihan sulle sovi." - Isä.

"HYI VITTU SAATANA TOMPPA HYIYIYIIHIHY" - Lukematon määrä ihimisiä.

"Hyi vittu. Paitsi että ei nuo ehkä ookkaan nii pahat! Näytät miehekkäämmältä!" - Tiina joka kusetti.

"Viikset on sitä varten, että niitä vahataan! Sulla on tommoset vauvaviikset." - Tipi.

Eipä tämä kyllä nyt mikkään varsinainen kannanotto ole, koska emmää ossaa sanua näistä itekkää oikee juuta enkä jaata. Onhan nämä kyllä ihan vitun kauhiat, mutta on näissä silti jottai ommaa mystillistä viehätysvoimaansa. Tiiä sitte.

Aikoin leikkisästi hauskana ja kovana jätkänä tähän loppuun heittää, että "NYT MEEN PASKALLE HAH", mutta mää kävinki jo hetki sitten. Taiampa jatkaa siivousta etten saa illalla haukkuja ja syviä huokauksia osakseni. Kiitos ja kuulemiin.