Jumalauta, että sitä voi ihiminen olla lauantaiaamuna päissään. Aivan vitun äärettömän kovvaa kammaa tämä, että ku on koko viikon heränny puoli kuuelta, nii sitä ei voi lauantainakaa nukkua rapuloissaan/päissään tuota yheksää pitempään. Mää oon iha vitummoisesa kännisä, päissään ko kisälli ja pyöräteline. Ei jumalauta.

 

Mutta siirrytäämpä nyt itse siihen asiaan mikä täsä oikiasti on todella vitun ripulista hirvenpaskaa. Siis ku tällä hetkellä olot on niinku aiva jepat, ei pahempaa rapulaa, eikä oo tullu eilen tehtyä (ilimeisesti) mittään pahempaan morkkikseen johtavaa paskaa. Lisäksi herkkuja löytys siihe malliin, että viskiä ois puolisen litraa ja kaliaa parisenkymmentä kipaletta. Lähtökohat toiselle juopottelupäivälle ois siis enemmän ko iha vitun hyvät, MUTTA VOI VITTU NIITÄ MEIKÄN KAHEN PÄIVÄN PUTKEN TUOTTAMIA RAPULOITA. SIIS VOI VITUN VITTU SAATANA JOS MÄÄ OTAN KAKS PÄIVÄÄ VIINAA NII SE RAPULA KESTÄÄ AIKALAILA JONKU NELISEN VITUN PÄIVÄÄ. VOI SAATANAN JUUTALAINEN KYRPÄ KO SE VITUTTAA HERÄTÄ MAANANTAIAAMUNA PUOLI KUUELTA TAAS MUKA VITUN REIPPAANA JA VALAMIINA KOHTAAMAAN TYÖELÄMÄN TUOMAT UUDET HAASTEET, MUTTA SITTE PARIN SEKUNNIN HERRÄILÄOLON JÄLÄKEEN TAJUAA ETTÄ VOI KYRPÄ SAATANA MULLA ON VITTU VIELÄKI HIRVIÄ RAPULA VOI VITURTihjijodfskjodfskldfskmldfs.

 

Eli siis tämän paskantärkiän jutun pointti oli se, että vituttaa ko ei voi juua kahta päivää ennää nykyää putkeen. Eipä mulla muuta. Painukaa vaikka vittuun.