Meikä on pitkän aikaan vannonu ja hokenu, että tämä kysseinen homma mihin oon just ryhtyny on täysin vajjaaälysten vammasten luuserien toimintaa. Varmaan siitä syystä tähän ny piti ruveta itekki. Koettellee kyllä meikäläisen ymmärrystä ko yritän käsittää, että miksi helevetissä pittää rustata kaikki persaluetta polttelevat ja tympivät asiat tänne, vaikka melko satavarmasti tietää, että ite on tasantarkkaan se ainua ihiminen, joka näitä tullee koskaan lukemaan? Ja mikä itu on lukia ja pallauttaa ne paskat mieleen uuestaan? Kai sitä oppii nauttimaan tavalla tai toisella siitä jatkuvasta vitutuksesta nii palio, että jos joskus sattuu ihan _oikiasti_ olemaan hyvä päivä, nii voi tulla tänne ommaan paskaloukkoonsa lukemaan näitä ja pillaamaan päivänsä. Meikää huvittaa ajatus ittestäni kihisemäsä raivosta näitten vanahojen juttujen takia. Varmaan siitäki syystä ratkesin tähä sitte.

Siinä vielä kuva itelleni tulevaisuuteen siltä varalta, että satun unohtaan miltä oon joskus näyttäny:

 

Tässäpä tämä alotus sitte. Ens kerralla pittää koittaa muistaa avvautua siitä, kuinka paskaa on yrittää jaksaa siivota tätä lepakkoluolaansa. Kuvanki voisin tästä kaatopaikasta sitte lyyä näytille.

Lopuksi vielä muistuttaisin tulevaisuuden meikää seuraavasta kiistattomasta faktasta: VITTU NÄÄ OOT PERSEESTÄ. :-----D HAHAHAHAHAHAHA.

 

-Weedy-