NO NÄIHÄ SIINÄ KÄVI, ETTÄ KAUAMPA MUISTIN KIRJOTELLA SUATANA: No tämä kahen kuukauen luova tauko ei varmaan kenenkään persettä kauhiasti kutittele, ommaani ehkä vähäsen.

Ompa kerenny kyllä parin kuukauen aikana tapahtua vaikka ja mitä, joten ei ny ainakaa yhelä kertaa muista eikä pysty käymään läheskää kaikkea läpi. Sinänsä jännä, että vaikka on tapahtunu kyllä iha saatanasti, nii nämä positiiviset asiat on taas jääny meleko vähäselle. Mystistä.

Vaa ehkä yks mainitsemisen arvonen asia ois tämä HENKILÖTUTKINTAKUTSU mikä tärähti postiluukusta tuosa parisen viikkua sitte. Tästä aiheesta on tullu märistyä ympäri nettiä ja ympäriä Suomea sevverran äänekkäästi ja monneen kertaan, että koitan täsä jättää tarinan lyhkäseksi.

Elikkä, siis tuosa viimekesänä, tarkemmin sanottuna juhannuksena olimma Kemisä kaverin luona juhulimasa ko yhtäkkiä pihhaan tärähti pari jottai keharin näköstä luuseria kuokkimaan pilleisiin. No tietenki tehtiin hienotunteisesti seleväksi, että "painukaa vittuun." Niitten vetäytymine jäi kuitenki hippusen puolitiehen ja ne jäivät siihe portille sitte errääle kaverile tupiseen tai poriseen vielä. No marssin itekki sitte siihe kattomaan, että mitä siinä vielä kitistään, jollonka se toinen pizzanaama tokasee tyyliin; "Mitä se sinä rastatukkaneekeri siinä kyttäät?" jonka jäläkeen koitti karsia kimppuun, jollonka taas tinttasin eeppiselä ninjaliikkeelä sitä vastapalloon. Tämän seurauksena se tipahti siihe asfaltille ja mää luikin vittuun siitä. No vähäajan päästä se neropatti marssi naama veresä sitte takasi siihe pihale ja etti kuulemma meikää. Meikän nähtyään se lähti juoksemaan kohti meikää ja siitä parinmetrin ettäisyydeltä kaverien huutojen avustamana tajusin, että ei saatana, sillä on puukko kourasa. Se vitun nilikki ravas puukko kourasa meikää kohti, jollonka huitasin sitä taas. No se meni vielä painimiseksi siinä, mutta onneks kaverit sai siltä puukon pois. No tilanne päätty ja kiltit polliisisedät haki sen runkun vittuun sieltä. NOH, TÄMÄN KYSSEISEN TAPPAUKSEN PERUSTEELLAHA MEIKÄ MENI TIETENKI KUULUSTELUIHIN JA SAIN SIELÄ KUULLA, ETTÄ _SE_ VITUN RISOTTOPERSERUNKKARI SYYTTÄÄ _MEIKÄÄ_ PAHHOINPITELYSTÄ. SIIS MITÄ VITTUA MIKÄ VITRUIOJGFSDF. No, tilannetta käytiin siinä sitte läpi ja muuan viikon päästä sain kavereilta kuulla, että se imukuppikyrpä on luopunu syytteistä. No muutama kuukausi kulu sitte taas ja postiluukusta tärähti TOSIAAN TUO KUTSU HENKILÖVITUNTUTKINTAAN JOSA "kartoitetaan elämäntilannettasi, sekä selvitetään millainen rangaistus sopii sinulle parhaiten, jos sinut todetaan syylliseksi. :)" VOIVVVVV. No määhä kävin sielä, ja sain tietenki kuulla, että käräjile menneen ja odotettavisa on JUMALAUTA _EHDOTONTA_ JA _SAKKOJA_ MITÄ VITTUA JUMALAUTA SAATANA AIEDIRIRIRTRTEWTWER. Työkaverin sanoja lainatakseni; "Jos sulle jottain tuosta tullee, nii vejetään ihan _kaikkia_ naamariin." Passaa. Kiitos ja kuulemiin.

ENKÄ JAKSA VITTU LUKIA ETTÄ OLIKO KIROTUS________________VIHIREITÄ TAI MITTÄÄN.