Meikä aatteli ny taas pitkästä aikaa muistuttaa teitä kaikkia vitun kyrpäperseitä siitä, että kaikki TOJELLAKI on iha _VITUN_ perseestä. Olosuhteiden pakottamana meikä uskoo joihinki korkiampiin voimiin aika 100-0, koska EI TÄMMÖNEN SAATANAN SUPERNAPALMIRIPULI VOIS MUUTE OLLA MAHOLLISTA. Tekis vittu mieli lyyä hesarin etusivule koko sivun kokonen uutisotsikkomainos josa lukis vaa Äiti-Teresan menkkaverellä kirjotettuna että "MITÄ VITUN VITTUA SAATANA!?" 

 

Tämän ei ollu tarkotus olla mikkään avvautumispäivitys taas, muttako meikän viinanruntelemat kusiset aivot ei saa muutakaa aikaseksi. Jos meikä kirjottas saatana kirjan, nii sen nimi ois "KUSTA JA PASKAA. T: JEESUS". Kirjan kannesa ois saatanan iso silivotun pillun kuva josta kurkkais Hitler, joka huutais kilijupullo käesä että "PAINU VITTUUN!"

 

Mainittakoon vielä tähä loppuun se, että meikä juo viinaa. Aika surkuhupaisaa on myös että meikä tullee varmasti kuolemaan vielä joskus viinaan (toiv. mahd. pian) mutta toisaalta taas ei meikä iliman viinaa ois tälläkää hetkelä hengisä. Terveisiä satametriä leviästä mongoloidin persereiästä. Oikein vitun kusista ja paskaa ja napalminkatkusta jutkukessää teile kaikile jokka tätä joskus lukkee. Niijjoo ja painukaa vittuun.