Kuten tuosa jo viimeksi uhosin, nii aattelin tosiaa sanua muutaman sanasen ainaki tuosta siivoamisesta tällä kertaa. Tästäkin aiheesta puhuttaessa joudun kyllä ilimottamaan itteni aivan suunnattoman surkiaksi veteläksi paskaksi. Tämä meikän kämppä jota myös "lepakkoluolaksi", "retkeilymajaksi" ja "ulukohuussiksi" kutsun, on siis 31m2:n kokonen kärpäsen ulosteeseen verrattavissa oleva koppi, joka kylläki riittää yhelle ihimiselle mainiosti. Tai ainaki pitäs. Mutta siis, mää en kertakaikkiaan voi käsittää että mite vaikia tätä on _siivota_. Kaikesta paskasta huolimatta tämän sais _kokonaan_ siivottua muutamassa hikisessä tunnisa, jos vaan viittis kunnola alottaa. Muttako ei viitti.

Ja siinäpä vielä kuva tästä paskanpakkaamosta.

Ja tästä päästäänki jouhevasti seuraavaan valittamisen aiheeseen nimittäin tähä _tietokonneeseen_. Tämä niinku iha oikiasti tuhoaa meikän elämän. Mää uskallan väittää, että tästä meikän saamattomuudesta on lähes kokonaa vastuusa tämä saatanan paholaisen kyhhäämä masiina. Sitä tullee "töistä" kottiin ja istahtaa suoraan tähän, eikä liiku mihinkään ennää koko päivänä. Tissi- ja kyrvänimuvideot pyörii ja sen ohesa ruokaa ja kaliaa virtaa kurkusta alas.

Otetaa vielä sevverran takasi, että on meikä nyt jonku verran kunnostautunu näisä siivoushommisa. Ei näytä ennää läheskää nui hirviältä tämä huone ja tiskit tullee nykyään tiskattua reippahasti.

Tarkotus oli kyllä jaaritella täsä pitempäänki tällä kertaa, vaa rupes vituttamaan lähinä muitten hienous ja oma surkeus nii mahottoman palio, että pakko lopettaa tämä itkeminen tällä kertaa tähä ja lähtiä vaikka pihale nauramaan omalle munalleen. Kiitos ja ei kiitos.

 

-Weedy-