Voi vittu meikä vihhaa niitä. Eli huoria, eli naisia. Tästä asiasta on varmasti todella vitun moni elämäänkyllästyny ylipainonen alkoholisoitunu perseääliö avvautunu, joten meikä ei aatellu tästä sen pitemmästi sitte vauhkota. Mutta tosiaa sen verran meikä voi teile sanua että; vittu että te ootte perseestä. Mää halveksun teitä todella palion. No en ihan kaikkia, mutta melekeen. Toisaalta meikä halveksuu kyllä melekeen kaikkia miehiäki, myös niitä, joita mää en tunne. Kyllä meikästä on täysin hyväksyttävä syy halveksua ihimistä iha vaan ja ainoastaan siitä syystä, ettei se oo tullu tutustuun meikään. Kääpiöitä meikä ei halveksu, koska se ois epäreilua. Sitäpaitti ne on söpöjä. Jos meikä ois kääpiö, nii mää kulukisin kylilä _aina_ puku päälä, silinteri pääsä, monokkeli naamasa, kävelykeppi käesä ja salakku toisesa. Mää koitin kovasti miettiä jottai mahottoman hauskaa sisältöä sille salakulle, mutta paras mitä keksin oli kyrpä, eli jätetään se sanomatta HEHH.

 

Tästä aiheesta päästään ikäänkuin kyrpäsiltaa pitkin sitte tuohon toiseen aiheeseen, josta aikoin jo viimekerralla sanua muutaman sanasen, vaa jäi sitte vähä välliin. VOI VIRTU MAIDFIF MIKÄ VITUN HP SUPPORT ASSISTANT NAZI OCCULT KUNTOANALYYSI MITÄ VITTUA TÄMÄ PASKA TEKKEE. Mikähä vitun norjalaine hevone tämän äiteen läppärin on rakentanu. No kuitenki, tuo ei ollu se asia. Vaan TOSIAAN nämä huoran näköset jätkät.

Meikä on siis kovasti koittanu miettiä, että miksi helevetissä tervejärkinen nuorimies pukkeutuu niinku __ämmä__, mahollisesti käyttää meikkiä ja pahimmasa tapauksesa tuhulaa juopottelurahansa johonki niinki vitun älyvappaaseen asiaan kuten _vaatteet_ tai ihonhoitotuotteet. Monesa "tosimiehesä" tämä herättää lähinä hyvin yksinkertasen kysymyksen; "mitä vittua?" Mutta nyt meikälä on tähä pitkään ihimiskuntaa raastaneeseen kysymykseen vastaus: __huorat__. NE ON TÄSTÄKI VASTUUSSA. Siis miettikääpä nyt. Nämä vitun ämmäthän __tykkää__ nykyään siitä, että jäbä näyttää siltä ko ois syntyny hame päälä, kyrpä suusa ja hymyillen. Ja siisteintä täsä faktasa on se, että TÄMÄ SEIKKAHAN OIKEUTTAA NÄMÄ "MIEHET" TOIMIMAAN NÄIN. Siis nehä on vaan pillun peräsä! Ei vittu miten siistiä! NÄYTTÄÄ HUORALTA JA HOMOLTA SIKSI ETTÄ SAIS VITTU PILLUA. :DDDDDDDDD JA SE __TOIMII__ ! Tästä syystä mää annan täyden siunaukseni ja tukeni homosti pukeutuville miehille ja pojille! Meikä nostaa teile hattua.

 

Niijjoo meikä on muute tätä nykyä kaliju, tai no en iha kaliju, mutta siis öääää. Laitetaampa tähä joku vekkuli kuva sitte vähä valasemaan asiaa:

 

Locksit oli tosiaan kuutisen vuotta, ja yhteesä reuhka oli kasvanu reippaat kaheksan vuotta vissiinki. Mutta nyt alakaa vittu Kurjat Kuppilat nii pakko mennä nauramaan ja kattomaan. Mää vihhaan ittiäni.

EN TARKISTA KIRJOTUSVIHRERIOEIODTÄ